Κυριακή 25 Μαρτίου 2012

Ρεβάνς για την ήττα του α' γύρου πήραν οι Τιτάνες Παλαμά


Μια ακόμη εντός έδρας νίκη πραγματοποίησαν οι Τιτάνες Παλαμά απέναντι στη Νίκαια.

Λίγο ο πληγωμένος εγωισμός από το παιχνίδι του πρώτου γύρου, λίγο η μεγάλη διαφορά δυναμικότητας των δύο ομάδων είχαν ως αποτέλεσμα την άνετη επικράτηση των Τιτάνων που σε συνδυασμό με την ήττα της Ελασσόνας στον Βόλο φέρνει την ομάδα του Παλαμά ένα βήμα πιο κοντά από την μεγάλη επιστροφή στη Γʼ Εθνική κατηγορία. Με μία νίκη στα τρία παιχνίδια που απομένουν οι Τιτάνες θα είναι και μαθηματικά πρωταθλητές.

Οι παίχτες των Τιτάνων ξεκίνησαν πολύ δυνατά το παιχνίδι και γρήγορα άρχιζαν να χτίζουν μια διαφορά που στο τέλος του πρώτου δεκαλέπτου έφτασε και στο +10 (24-14). Έχοντας ως δυνατό όπλο την πιεστική άμυνα και βρίσκοντας γρήγορα καλάθια στην επίθεση δεν άφησαν κανένα περιθώριο αντίδρασης στην ομάδα της Νίκαιας καθώς η διαφορά όλο και μεγάλωνε. Η λήξη του ημιχρόνου βρήκε τους Τιτάνες να προηγούνται με 44-25. Η συνέχεια του αγώνα ήταν μια τυπική διαδικασία καθώς και οι δύο προπονητές έδωσαν χρόνο συμμετοχής σε όλους τους παίχτες τους με τον προπονητή των Τιτάνων να δοκιμάζει διάφορα σχήματα για την τελική ευθεία του πρωταθλήματος. Το τελικό 84-55 αντικατοπτρίζει πλήρως την εικόνα του αγώνα.

Για ακόμη ένα αγώνα οι φίλοι των Τιτάνων δημιούργησαν μια ζεστή ατμόσφαιρα και δεν σταμάτησαν ούτε λεπτό να βοηθούν της ομάδας τους. Με τη λήξη του αγώνα και με τα νέα να έχουν φτάσει από το Βόλο πανηγύρισαν όλοι μαζί αγκαλιασμένοι τη νίκη της ομάδας τους.

Επόμενο παιχνίδι για τους Τιτάνες το Σάββατο 31 Μαρτίου 2012 στο Ε.Α.Κ. του Βόλου με αντίπαλο την ομάδα της Ανάληψης.

Όσον αφορά τον αγώνα:

Δεκάλεπτα: 24-14, 44-25, 64-44, 84-55

Γ.Σ. Τιτάνες (Αρχοντούλης): Τσιάπουλας 13(1), Bαϊδάκης 5, Κουτρούλης, Κοβάτσεβ 7, Αναγνωστόπουλος 6, Ντούρβας 2, Φούντας 12(2), Μπιζιώτης 3, Μακρής 6, Παπαγιάννης 15(2), Θεοδοσίου 5, Γκαντιάς 10

Νίκαια (Χασανίδης): Χατζόπουλος 11, Σταυρόπουλος 2, Μαργαριτόπουλος 16(1), Αμπντάλα 3, Πράπας 4, Γαλίτης, Πιτσαρής 5, Μακρίδης 2, Λέγκας 12, Λευκαδίτης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου