Τρίτη 6 Μαρτίου 2012

Τα αποτελέσματα των εκλογών στον Κτηνοτροφικό Σύλλογο Παλαμά


Την Κυριακή πραγματοποιήθηκαν οι εκλογές για την ανάδειξη του πρώτου Διοικητικού Συμβουλίου του νεοσύστατου «Κτηνοτροφικού Συλλόγου Παλαμά και Ευρύτερης Περιοχής».
Τα μέλη του συλλόγου ανέδειξαν με την ψήφο τους το νέο επταμελές Δ.Σ., τους 14 εκπροσώπους στην Πανελλήνια Ένωση Κτηνοτρόφων (ΠΕΚ) και την τριμελή Εξελεγκτική Επιτροπή.
Συγκεκριμένα, κατά σειρά ψήφων εξελέγησαν για το Δ.Σ. οι εξής: Καρακώστας Χρήστος, Παπανικολάου Βαγγέλης, Πατούνης Φώτης, Παπαμαργαρίτης Γιώργος, Καλόγηρος Δημήτρης, Πατούνης Γιώργος και Ζαγανάς Θωμάς.
Επιπλέον των παραπάνω 7 μελών του Δ.Σ., εξελέγησαν ως εκπρόσωποι για την ΠΕΚ και οι εξής: Μίκας Γιώργος, Κωδωνάς Ευάγγελος, Κατσαούνος Αθανάσιος, Αρχοντούλης Βάιος, Μουστάκας Θεόδωρος, Γκιώμπρης Χρήστος και Μανάκος Αναστάσιος. Αναπληρωτές εκπρόσωποι στην ΠΕΚ είναι οι: Σακκάς Δημήτριος και Καλύβας Βαγγέλης.
Για την Εξελεγκτική Επιτροπή εξελέγησαν οι: Δεσκάτας Βαγγέλης, Κακάτσιος Κων/νος, Καραγιώτας Κων/νος.
Την προσεχή Παρασκευή, οι εκλεγμένοι για την 7μελή Διοίκηση του συλλόγου θα συνεδριάσουν για να συγκροτηθούν σε σώμα, εκλέγοντας τον πρόεδρο και τα λοιπά μέλη του προεδρείου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου