Παρασκευή 2 Μαρτίου 2012

Εκλογές στον Κτηνοτροφικό Σύλλογο Παλαμά την Κυριακή 4/3


Την Κυριακή 4 Μαρτίου, στην αίθουσα του Πολιτιστικού Κέντρου Παλαμά, από τις 9 το πρωί έως τις 2 το μεσημέρι θα διεξαχθούν οι εκλογές στο νεοσύστατο Κτηνοτροφικό Σύλλογο Παλαμά και Ευρύτερης Περιοχής, για την ανάδειξη του πρώτου Διοικητικού Συμβουλίου του συλλόγου.

Κατά τη γενική συνέλευση που πραγματοποιήθηκε πριν λίγες μέρες, εκλέχτηκε εφορευτική επιτροπής που θα διεξαγάγει τις εκλογές και έγινε γενικότερη ενημέρωση των μελών του συλλόγου.

Στη γενική συνέλευση των Κτηνοτρόφων παρευρέθη και ο δήμαρχος Παλαμά κ. Πατσιαλής ο οποίος διαβεβαίωσε ότι θα διευκολύνει τους κτηνοτρόφους, τόσο στην κατεύθυνση για λειτουργία Κτηνοτροφικού Πάρκου στην περιοχή όσο και για την αδειοδότηση και ηλεκτροδότηση των ποιμνιοστασίων.

Επίσης, στην πρώτη συνέλευση του Κτηνοτροφικού Συλλόγου Παλαμά, συμμετείχε και ο πρόεδρος της Πανελλήνιας Ένωσης Κτηνοτρόφων (ΠΕΚ) κ. Δημήτρης Καμπούρης, ο οποίος ενημέρωσε για την κατάσταση που επικρατεί στον κτηνοτροφικό τομέα, την παραγωγή και τις τιμές των προϊόντων.

Ο κ. Καμπούρης έκανε μια αναφορά στην οικονομική κρίση και τις επιπτώσεις στον κλάδο, ενώ παρουσίασε το διεκδικητικό πλαίσιο στο οποίο κινείται η Πανελλήνια Ένωση Κτηνοτρόφων (πρόκειται για ομοσπονδία κτηνοτροφικών συλλόγων από όλη την Ελλάδα, με έδρα τη Θεσσαλονίκη). Η ΠΕΚ πραγματοποίησε το τελευταίο διάστημα διάφορες κινητοποιήσεις, κυρίως στη βόρεια Ελλάδα, κινητοποιήσεις οι οποίες θα κορυφωθούν στις 6 Μάρτη με πανελλήνιο συλλαλητήριο κτηνοτρόφων στην Αθήνα.

Ψηφοδέλτιο
Το ψηφοδέλτιο για τις εκλογές της Κυριακής 4ης Μαρτίου, όπου θα εκλεγεί το πρώτο 7μελές Δ.Σ. και η τριμελής Ε.Ε., αποτελείται από τα παρακάτω μέλη του Κτηνοτροφικού Συλλόγου Παλαμά και Ευρύτερης Περιοχής:

Για το Διοικητικό Συμβούλιο:

Αρχοντούλης Βάιος, Γκιώμπρης Χρήστος, Ζαγανάς Θωμάς, Καλόγηρος Δημήτρης, Καλύβας Βαγγέλης, Καρακώστας Χρήστος, Κατσαούνος Αθανάσιος, Κωδωνάς Ευάγγελος, Μανάκος Αναστάσιος, Μίκας Γεώργιος, Μουστάκας Θεόδωρος, Παπαμαργαρίτης Γεώργιος, Παπανικολάου Βαγγέλης, Πατούνης Γεώργιος, Πατούνης Φώτης, Σακκάς Δημήτρης.

Για την Εξελεγκτική Επιτροπή:
Δεσκάτας Βαγγέλης, Κακάτσιος Κων/νος, Καραγιώτας Κων/νος.
http://www.karditsalive.net

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου