Κυριακή 25 Μαρτίου 2012

Ο Παλαμάς τίμησε την επέτειο


Η ηλιόλουστη Κυριακή βοήθησε ώστε να πραγματοποιηθούν με τη συμμετοχή πλήθους κόσμου οι εκδηλώσεις της 25ης Μαρτίου στην πόλη του Παλαμά.
Αμέσως μετά τη Θεία λειτουργία και τη Δοξολογία που έγινε στο μητροπολιτικό ναό του Αγίου Αθανασίου (Ρουμ), πραγματοποιήθηκε επιμνημόσυνη δέηση στο μνημείο των πεσόντων, στην κεντρική πλατεία Τιτάνων, όπου και ακολούθησε η κατάθεση στεφάνων από τις Αρχές, τα σχολεία και τους φορείς της πόλης του Παλαμά, διαβάστηκε ο πανηγυρικός της ημέρας και απαγγέλθηκαν ποιήματα σχετικά με την εθνική μας επέτειο.
Στη συνέχεια επί της οδού Γρηγορίου Γουλιανού, έγινε η παρέλαση των μαθητικών τμημάτων από όλα τα σχολεία της πόλης, με την Φιλαρμονική Ορχήστρα του δήμου Παλαμά να παιανίζει εμβατήρια δίνοντας το «βήμα» στους παρελαύνοντες νεολαίους του Παλαμά.



Από το χώρο των επισήμων, την παρέλαση παρακολούθησαν, εκτός του δημάρχου Παλαμά κ. Κ. Πατσιαλή και της δημοτικής Αρχής, ο αιδεσιμότατος π. Χαράλαμπος, ο βουλευτής και πρώην υφυπουργός Παιδείας κ. Σπ. Ταλιαδούρος, οι περιφερειακοί σύμβουλοι κ. Χρουμπ και η κ. Κόκκαλη ως εκπρόσωπος του αντιπεριφερειάρχη Καρδίτσας, ο πολιτευτής κ. Ν. Παπάς, ο υποδιοικητής του Α.Τ. Παλαμά, κ.ά.
Αμέσως μετά την παρέλαση, ο δήμαρχος και το Δημοτικό Συμβούλιο δεξιώθηκε τους επισήμους και το λαό του Παλαμά στην αίθουσα του Πολιτιστικού Κέντρου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου