Τρίτη 13 Μαρτίου 2012

Πρόβλημα με την άδεια παραμονής αλλοδαπών στον Δήμο Παλαμά


"Αγανακτισμένοι είναι εκατοντάδες αλλοδαποί Αλβανοί στον Δήμο Παλαμά γιατί κινδυνεύουν να απελαθούν γιατί υπάλληλος του δήμου καταχράστηκε χρήματα από τα παράβολα που πλήρωσαν για την άδεια παραμονής τους στην Ελλάδα ο συγκεκριμένος υπάλληλος συνεχίζει να εργάζεται στην δήμο Παλαμά και ο δήμος δεν έχει πάρει καμία θέση για το θέμα".
Η παραπάνω καταγγελία έγινε στην ιστοσελίδα μας από δημότη Παλαμά (τα στοιχεία του είναι στην διάθεσή μας) αναφερόμενος στο πρόβλημα που έχει ανακύψει μετά την υπεξαίρεση των χρημάτων από το συγκεκριμένο υπάλληλο, δημιουργώντας πρόβλημα τόσο στους αλλοδαπούς που εργάζονται μόνιμα στην περιοχή του Παλαμά όσο και στους εργοδότες που τους απασχολούν.
Το KarditsaLive.Net ήρθε σε επικοινωνία με τον Δήμαρχο Παλαμά Κο Κωνσταντίνο Πατσιαλή ο οποίος ανέφερε ότι υπάρχει όντως ένα θέμα με το συγκεκριμένο ζήτημα ωστόσο είναι σε καθημερινή επικοινωνία με το αρμόδιο Υπουργείο για την επίλυσή του, ενώ παράλληλα ο αριθμός των αλλοδαπών είναι κατά πολύ μικρότερος. Όπως μας ανέφερε το ζήτημα θα πάρει πολύ λίγες ημέρες ακόμα για να λυθεί, πιθανά 5-6 ημέρες εργάσιμες και φυσικά όσοι έχουν πληρώσει δεν θα χρειαστεί να καταβάλουν κάποιο νέο ποσό. Όλα τα απαραίτητα στοιχεία είναι στα χέρια του εισαγγελέα, ενώ ο συγκεκριμένος υπάλληλος που κατηγορείται έχει απομακρυνθεί από το συγκεκριμένη θέση και για την πράξη του θα αποφανθεί το Υπηρεσιακό Συμβούλιο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου