Παρασκευή 24 Φεβρουαρίου 2012

Θέμα διαφάνειας προέκυψε στο Δήμο Παλαμά


Θέμα ήθους και διαφάνειας που «πλήττει ανεπανόρθωτα το κύρος και την αξιοπιστία της Δημοτικής αρχής Παλαμά», θέτει με ανοικτή επιστολή του προς τα ΜΜΕ, ο επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας στο Δήμο Παλαμά κ. Κων/νος Παπακυρίτσης. Όπως λέει ο κ Παπακυρίτσης ενώ το δημοτικό συμβούλιο μετά από σχετική εισήγηση του δημάρχου κ Πατσιαλή, πήρε την απόφαση να αμείβονται με το ποσό των 600 ευρώ, οι πρόεδροι των δύο δημοτικών επιχειρήσεων που λειτουργούν στο Δήμο, στη συνέχεια η απόφαση αυτή παραποιήθηκε και οι πρόεδροι εισέπρατταν αμοιβή σχεδόν διπλάσια, η οποία φυσικά δεν είχε την έγκριση του δημοτικού συμβουλίου.
Ο κ Παπακυρίτσης καλεί το δήμαρχο κ Πατσιαλή να δώσει εξηγήσεις στην τοπική κοινωνία ενώ επίσης καλεί τους δύο δημοτικούς συμβούλους  για τους οποίους γίνεται ο θόρυβος, να παραιτηθούν από το σώμα.
Αναλυτικά η επιστολή:
«Καλούμε το δήμαρχο Παλαμά κ Κων/νο Πατσιαλή να ανακοινώσει στην κοινωνία του διευρυμένου δήμου , όλα τα προβλήματα που αποκαλύφθηκαν κατά τη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου την Τρίτη 21 Φεβρουαρίου στο Προάστιο. Δημοτικοί σύμβουλοι της πλειοψηφίας που κατέχουν αξιώματα και δεν έχαναν ευκαιρία να κομπάζουν για το ήθος και τη διαφάνεια, έπληξαν ανεπανόρθωτα το κύρος και την αξιοπιστία της νέας δημοτικής αρχής. Τους καλούμε να υποβάλλουν τις παραιτήσεις τους από το δημοτικό συμβούλιο πριν να είναι πολύ αργά. Κάθε προσπάθεια κουκουλώματος και υποβάθμισης του θέματος θα δυσκολέψει ακόμη περισσότερο την θέση τους»

Για τη δημοτική παράταξη της μείζονος μειοψηφίας
Ο επικεφαλής
Κωστας Παπακυρίτσης
Συντάχθηκε απο τον/την Press 1

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου