Κυριακή 8 Απριλίου 2012

Ένα βαθμό μακριά από την άνοδο ο Ατρόμητος Παλαμά



Ένα βαθμό μακριά από το πρωτάθλημα και την άνοδο ο Ατρόμητος Παλαμά μετά την εκτός έδρας νίκη του στο ντέρμπι κορυφής με την ομάδα του Προδρομιακού.

Σε ένα ντέρμπι κορυφής όλα κρίθηκαν στις λεπτομέρειες και εκεί η πλάστιγγα έγυρε με το μέρος των φιλοξενουμένων που στο 88' από τα 11 βήματα πέτυχαν το 0-1 με τον Νασιάκο και "έδεσαν" την άνοδο (διατηρούνταν πρώτοι και με την ισοπαλία). Οι φιλοξενούμενοι σε ένα αγώνα που παρακολούθησαν περισσότεροι από 500 φίλαθλοι και των δύο ομάδων είχαν και ένα δοκάρι στο 20' με τον Παληγιάννη.

Το "διπλό" πήρε η ομάδα του Ακράτητου Μεταμόρφωσης στην έδρα της Κυψέλης αν και στο τέλος αγχώθηκε για την νίκη που φαινόταν στο ημίχρονο πολύ εύκολη (0-3). Για τους νικητές σκόραραν οι Τέγας Γιώργος (2), Πέτρου Νίκος και Τασσιόπουλος Χρήστος.

Άδοξο τέλος είχε ο αγώνας του Καππαδοκικού με την Δόξα Μάρκου καθώς οι φιλοξενούμενοι παρουσιάστηκαν με 9 παίκτες στον αγωνιστικό χώρο και μετά τον τραυματισμό άλλων δύο στο εικοσάλεπτο με σκορ 0-0 επήλθε οριστική διακοπή του αγώνα όπως προβλέπει άλλωστε ο κανονισμός.

Δύο φορές προηγήθηκε στο σκορ ο Θεσσαλικός Ματαράγκας επί της Παλαμαϊκής και την δεύτερη κατάφερε να κρατήσει το προβάδισμα με 1-2 ως το τέλος.

Τα αποτελέσματα της 29ης αγωνιστικής "Θαλάσσιος Κόσμος":

Π.Ο. Παλαμαϊκή - Π.Ο.Μ. Θεσσαλικός Ματαράγκας 1-2
Α.Ο. Άρης Αγίας Παρασκευής - Α.Ο. Αίας Μαραθέας (-)
Π.Α. Σοφάδων - Α.Ε. Ψαθοχώρας '77 6-2 (Κυριακή)
Α.Ε. Καππαδοκικού - Α.Ο. Δόξα Μάρκου (διακόπηκε στο 20')
Α.Ο. Αστήρ Βλοχού - Α.Ε.Ο. Δόξα Μασχολουρίου 0-5 (όχι τελικό)
Α.Ο. Κυψέλης - Α.Σ. Ακράτητος Μεταμόρφωσης 3-4
Α.Ο. Προδρομιακός - Α.Σ. Ατρόμητος Παλαμά 0-1

Σημείωση: Το άρθρο θα συμπληρωθεί με όλα τα τελικά αποτελέσματα.


--------------------------------------------------------------------------------

Την τελευταία αγωνιστική θα κριθεί η θέση του πρωταθλητή με τον Ατρόμητο Παλαμά να θέλει ένα βαθμό στον αγώνα με το Καππαδοκικό στην έδρα του ενώ η Δόξα Μασχολουρίου θα κυνηγήσει το τρίποντο με αντίπαλο τον Άρη Αγίας Παρασκευής και θα ελπίζει σε νίκη του Καππαδοκικού που θα της δίνει το πρωτάθλημα και την άνοδο στην ισοβαθμία.

Σε περίπτωση που δεν συμβεί το ευτυχές για την Δόξα Μασχολουρίου τότε η Δόξα θα επιδιώξει την κατάλληψη της 2ης θέσης έχοντας ένα βαθμό προβάδισμα από τον Προδρομιακό. Ερωτηματικό υπάρχει και για την 5η θέση στην βαθμολογία ανάμεσα σε Ακράτητο Μεταμόρφωσης και Άρη Αγ. Παρασκευής που υπό προϋποθέσεις μπορεί να οδηγήσει στην νέα κατηγορία (Α1) τη σεζόν 2012-2013.

Το πρόγραμμα της 30ης αγωνιστικής:

Π.Ο.Μ. Θεσσαλικός Ματαράγκας - Α.Ο. Αστήρ Βλοχού
Α.Ο. Αίας Μαραθέας - Α.Ο. Δόξα Μάρκου
Α.Ε. Ψαθοχώρας 77 - Α.Ο. Προδρομιακός
Α.Σ. Ακράτητος Μεταμόρφωσης - Π.Ο. Παλαμαϊκή
Α.Ε.Ο. Δόξα Μασχολουρίου - Α.Ο. Άρης Αγίας Παρασκευής
Α.Ο. Φύλλου - Π.Α. Σοφάδων
Α.Σ. Ατρόμητος Παλαμά - Α.Ε. Καππαδοκικού

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου